Over Gossa

Wat is Gossa.

Gossa bestaat sinds 2015 en sinds december 2018 overgestapt naar online verkopen van kleding en accessoires voor de moderne en modebewuste vrouw tussen de 13 en 55 jaar. 

Wat heeft Gossa te bieden?

  • Gossa biedt kwalitatief hoogwaardige dameskleding, die aansluit bij de laatste trends, tegen een scherpe prijs. Je vindt hier de meestelegante, chique en sportieve items.
  • Gossa biedt naast kleding een kleine collectie schoenen en tassen.
  • Shoppen bij Gossa moet leuk en makkelijk zijn! Daarom heb ik geprobeerd het bestel en retour proces zo eenvoudig mogelijk te maken.
  • Gossa hecht veel waarde aan het bieden van goede service. Oprechtheid en laagdrempelig contact staan hoog in het vaandel! Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het mij weten via WhatsApp (06-33365853), of mail naar [email protected]
  • Gossa leert van feedback. Na je bestelling neem ik graag contact met je op, om te vragen hoe het gaat en of je tevreden bent met je bestelde item(s). Je feedback neem ik mee in de volgende collectie.

Hoe is Gossa ontstaan?

Als klein meisje heb ik altijd al de droom gehad een eigen onderneming te beginnen, maar ik durfde de stap nooit te zetten. Ik heb een grote affiniteit met mode en als vrouw heb ik het altijd belangrijk gevonden om er verzorgd en stijlvol uit te zien. Dit gevoel gun ik iedere vrouw. Mijn streven is in de toekomst een kledinglijn te starten die aansluit op de wensen van mijn klanten. Hoe dat gaan lopen, durf ik nu niet te zeggen, maar ik geloof erin! 

Vertel eens wat meer over jezelf?

Tijdens mijn studie tot verpleegkundige heb ik veel geleerd op persoonlijk vlak. Zo heb ik geleerd mezelf te zijn en in mezelf te geloven. Na zes jaar in de zorg te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Inmiddels ben ik 30 jaar, getrouwd, moeder van twee jongens en vele ervaringsjaren rijker, waardoor ik eindelijk de stap durfde te zetten om mijn meisjesdroom verwezenlijken!

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »